"Po chwili znów robię znaki do jakiegoś jutsu."<----kawarmi Pojawiam się 10 metrów po waszej lewej i rzucam was 2 jeden kunai. (od boku może trafić 2 osoby/klony)
@OffTopic:sorry że znów zapomniałem o chakrze (miałem 460)
ok druga postać wybrania twoje kunaie i zucam w ciebie koso hidana
Szybko robię znaki w czasie odskoku (staram się odskoczyć). Kosa zahacza mi o noga i pojawia się kłoda. ;p Jestem gdzieś schowany i obserwuję cię odpoczywając. Po chwili zacząłem robić znaki i zobaczyłeś dym opadający z okolic jednego drzewa.
ch:410
odskakiwales nastepnie moja 1 postac atakowala cie (wiec nawet jak bys cos zrobil albo uciekl jestem szybsy od ciebie wiec nie uciekniesz)
kosa szybko do mnie powrócila
Wyjmuję kunai i staram się nim obronić. Leże na ziemi i zaczynam robić znaki. Po chwili puff i zmieniam się w kłodę.
ch:360
podczasz jak z nim walczysz musisz sie od niego odsunać zeby zrobić znaki wieć nastepnie 2 moja postac uzyla szybko i sie pojawilem za tobo nastepnie 1 postac odskoczyla a 2 postac uderzyla cie calo silo w twarz wiec przez 1 postanie mozesz sie podnies
Bardzo... bardzo.... krótki post (wydłużam go tym pisaniem). Po prostu wstaję.
podczas gdy probowaleś sie podnieś podszedłem do ciebie i zlapalem za gardziel i mowiac do ciebie dobrze się spisałem puszczam cie i mowiac do ciebie
Dzieki za walke
Czekamy na decyzje Sage:)
Dobrze Kyoji zdajesz na Genina.