Zaczyna Kyoji życzę ci powodzenia.Pokaż swoje umiejętności.Polem walki jest mały lasek który przedziela rzeczka.
zaczynajcie.
-Powodzenia... to ja mogę życzyć przeciwnikowi.-powiedziałem i pobiegłem w stronę drzew. Za drzewami zrobiłem parę znaków i wyjąłem kunai.
ch:900
Witam przeciwnika zdajesz na genina wiec sie postaraj
wyjmoje miecz hidana i czekam
ch:b/z
Powoli i bardzo cicho przechodzę między drzewami (cały czas cię obserwuję i omijam twojego wzroku). Przeskakuję przez rzeczkę w czasie gdy ty "nie patrzysz". Podchodzę do drzewa które jest najbliżej ciebie i po chwili w której coś robiłem rzucam w ciebie kunai i biegnę z kolejnym kunai w ręce.
hehe unikam twojego kunai podczas gdy biegles na mnie zucilem do gory miecz i uderzylem z calej sily w ziemie az zaczela pekac skoczylem i zlapalem miecz i ustalem na drzewie
Gdy ziemia zaczęła pękać podskoczyłem i rzuciłem kolejnego kunai w ciebie. Biegnąc nadal w twoją stronę wyjąłem 6 shurikenów (3 w jednej ręce) i rzuciłem nimi w ciebie. Po rzucie nadal biegłem w twoją stronę. Jednak przewidując to że unikniesz wyjąłem szybko kunai i czekałem aż unikniesz by rzucić w cię w czasie uniku.
hehe odskoczylem kunai i te twoje shurikeny nie trafiaja robie technike Kage Bunshin no Jutsu i zrobilem 3 klony kazdy oj klon ma 400ch. wszytkie 3 klony uciekly
ch:18:800
Ku twojemu zdziwieniu sięgam ręką za siebie i wyjmuję samehade. Trzymając ją w jednej ręce nadal biegnę na ciebie. Gdy jestem 3metry od drzewa na którym stoisz rzucam w ciebie kunai i wyskakuję na ciebie. Po skoku jestem trochę nad tobą i przecinam cię samehada. (w sensie że staram się)
OffTopic: Jak na razie nie wytłumaczę ci dlaczego uniosłem samehadę ale zrozumiesz z czasem.
1. Nie mozesz uzywać samehade musisz trenig skonczyć
2. Nie masz jej teraz wogule
Ok niech ci bedzie
to był moj klon wiec za tobo pojawia sie postać uzywa techniki Goukakyuu no Jutsu [Katon]
ch:18.400
Teraz największy wał. To był bushin więc iluzja (czyli mogła sobie trzymać samehade stworzyłem go w pierwszym poście). Gdybyś nic nie zrobił to i tak by zniknął (dotknął by klona) tak to sam zniszczyłeś swojego klona. Po chwili ty który używasz jutsu katon dostajesz kunai "prawdziwym" (nie możesz uniknąć gdyż używasz jutsu które zasłania ci cały widok). Po chwili wychodzi 5 mnie i jeden z nas mówi -Niech się rozpocznie zabawa.-(w pierwszym poście stworzyłem 5 bushinów ty zniszczyłeś jednego). Po paru sekundach zaczyna robić znaki i powstaje kolejne 5 bushinów. Wszyscy się mieszamy po czym 4 biegnie w krzaki a reszta stoi.
Dobra niech bedzie mam klona i jestem sam siedze w ukryciu
wyskakuje z krzakow i jestem szybszy od ciebie wiec podwoilem swojo szybkosc wiec atakuje cie mojo koso twoje iluzje i wyskuje i nadal sie kryje
poczym jak uciekaliscie wyskoczyl moj klon i uzyl techniki Housenka [Katon] 4 kule
ch: 18.000
I powiec ze jeszcze twoje iluzje iniknely to cie wybrachtam
Jak nie umniesz grać iluzjami atakujesz ??
Dobra iluzje znikły. Wybiegam na bardzo widoczne miejsce. Robię jakieś znaki i wyjmuję kunai.
ok
W tedy pojawiaja sie 2 postacie (ja i klon ale ktory prawdziwi moje klony tak samo wygladaja jak ja pamietaj )
jeden z postaci wykonuje technike
Robię znaki i pojawiają się 2 moje kopie. Po chwili znów robię znaki do jakiegoś jutsu. Biegnie na ciebie cała 3 z kunaiami.
jeden z moich postaci uzyj Hai Seki Shou [Katon] Ch 500
i pojawil sie dym po chwyli gdy starciliscie szujnosc dym wybuch i nie zyjesz
PS: ILE masz chakry pisz
Ch;17.500