pojawiam sie na polu walki i czekam na przeciwnika
Ostatnio edytowany przez Pain (2010-08-19 11:54:42)
Dawido Ucicha pojawia się na miejscu i mówi do Paina To jest walka w której musisz udowodnić mi że jesteś godzien stać się GeninemPo czym wyciąga swój miecz Kubikiri Houcho(Miecz Zabuzy).
ch 60.000
ok uzywam Bushin No JUtsu i robie 5 klonow ch100
biegne w prost w ciebie kazdy wyciaga (po 1) kunai i krecimy się koło ciebie jeden z moich klonow zaczoł sypac piaskem zrobił sie kuż nic nie widzisz i 2 moich klonow zuca w ciebie kunai
Gdy Pein biegł Dawido robi Kiri Gakure no Jutsu(na 3 kolejki) i znika we mgle.
ch 59.700
czekam ciasz na przeciwnika rozgladam sie w prawo i w lewo i w góre i na doł i nic nie zauwazyłem
Dawido siada sobie i Robi Mizu Bunshin no Jutsu,który go atakuję .
podczas ataku na mnie mialem przeciesz jeszcze 4 klony wiec obroniłem sie klonem zostaly 3 klony zablokowałem twojego klona i wbilem mu kunai
Dawido zrobił jeszcze 10 Mizu Bunshin no Jutsu które atakują Peina
ch 58.600
rozumiem jak mnie atakowały zuciłem bombe dymno i twoje klony nic nie widzialy wiec pokonalem twoje klony
Podczas kiedy siedziałeś byłeś zainteresowany walko tamto walko moj jeden klon zaszedl z tylu ciebie i zucil 7 kunajami przyczepiono z linko i podczas kiedy cie zlapalem wskoczyłem z bomby dymnej i zucilm po 3 kuanjami od kazdego klona
Pein nie wiedział że to był klon a Dawido siedział na drzewie po czym wykonał Kiri Gakure no Jutsu( na 5 kolejek ) oraz Konoha Daisenpū we mgle na Peinie
ch 58.100
hehe uderzyłes mojego klona wiectwoj cel był zly po paru min mgła zaczeła opadać
mgła nie opada bo ona jest na 5 kolejek z ostały jeszcze 4 tury.
Dawido coś robi.
ch b/z
eh zapomiałem dawido coś robi czekam na jego atak
Dawido robi Kuchiyose no Jutsu i przywołuję Gamakichi która wie gdzie jest prawdziwy Pain i Dawido zjawia się za Painem i łapie go w Suirou no Jutsu (Wodne więzienie)
ch 55.600
hehe podczas walki jak robiłes wodne wiezienie zrobiłem Kawarami no Jutsu ch100 wieć było drewno wskakuje z moimi 2 klonami na twoja zabe i zucam po 1 surikenem